Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"A.R. Aswir"'
Autor:
M.N. Mohd Naeem, M.N. Mohd Fairulnizal, M.K. Norhayati, A. Zaiton, A.H. Norliza, W.Z. Wan Syuriahti, J. Mohd Azerulazree, A.R. Aswir, S. Rusidah
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 16, Iss 1, Pp 89-96 (2017)
Fruit jams are preserved fruits and sugars normally canned or sealed for long-term storage. Jam making involves the disruption of the fruit tissue followed by heating with added water and sugar to activate its pectin before being put into containers.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/400bdc1885fd42e78cb91e97e6fdfec1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.