Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"A.P. de Groot"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 29:829-837
To examine the possible harmful effects of feeding Brussels sprouts to rats, groups of 10 male, weanling rats received the non-dehydrated vegetable in moist diets at levels providing 2.5-30% of the dry matter for 4 wk. A first study comprised test di
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 28:243-251
The chronic toxicity and possible carcinogenicity of the sugar replacer isomalt was studied in Wistar rats and Swiss mice. Groups of 50 animals of each sex were fed 0, 2.5, 5 or 10% isomalt in the diet for nearly 2.5 yr (rats) or 2 yr (mice). Control
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology, 1, 33, 1-14
Feeding lactose or other slowly digestible carbohydrates to adult mammals may induce a variety of effects including hyperplasia and neoplasia. The most fundamental effect probably is the increased production in the large intestine of short-chain fatt
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A.A.J.J.L. Rutten, A.P. de Groot
Publikováno v:
Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association. 30(7)
Animal diets used in toxicity studies are prepared either from natural ingredients (cereal-based diet) or from more refined products (purified diet). The type of diet may influence both the outcome of the study and the values obtained with the variou
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food and Cosmetics Toxicology. 13:633-638
Various possibilities were studied for administering vinyl chloride monomer (VCM) orally to rats. Upon storage, solutions of VCM in soya-bean oil appeared to be stable with respect to their VCM content and the fatty acid composition of the oil. In ad
Publikováno v:
Food and Cosmetics Toxicology. 7:473-480
Thiodiethyleneglycol-bis-( β -aminocrotonate) (TDGAC) is the major component of certain stabilizers for polyvinyl chloride, which may be used in contact with food. A short-term toxicity study was conducted in young male and female rats, which were f