Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"A.P. Vale"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A.P. Vale, Eduardo Rosa, Carolinne Marinho, Joana Santos, M. Beatriz P.P. Oliveira, N. V. Brito, V. Amorim
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology. 109:120-129
Brassica sprouts are a healthy and convenient food product. Due to a great number of species and varieties, the knowledge about the bioactive composition and stability of the quality during storage of different Brassica oleracea sprouts is still scar
Publikováno v:
Food Control. 55:248-256
Brassica sprouts are within the most common and most widespread sprout varieties in the market, attracting consumers looking for a healthy and convenient food source of beneficial phytochemicals. In this study, four different varieties of Brassica ol
Autor:
Eduardo Rosa, Rosa Carvalho, A.P. Vale, M. Beatriz P.P. Oliveira, N. V. Brito, Jamille C. da Silva Santos, V. Peixoto
Publikováno v:
Food Chemistry. 178:292-300
Brassica sprouts are considered a healthy food product, whose nutritional quality can be influenced by several factors. The aim of this work was to monitor the nutritional composition changes promoted by different sprouting conditions of four varieti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. V. Brito, M.B.P.P. Olveira, A.P. Vale, Isabel M. Afonso, Susana Casal, Delfina Santos, Eulália Mendes
Publikováno v:
British Food Journal. 112:489-499
Purpose – The purpose of this work is the physicochemical characterization of a traditional Portuguese meat sausage, “Chourica de carne de Melgaco”, including its lipid profile, taking into account the effects of autochthonous pig breed (Bisaro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food chemistry. 165
The antioxidant activity of sprouts from four Brassica oleracea varieties was evaluated using "in vitro" methods (total phenolic and flavonoid content; radical scavenging assays: DPPH, hydroxyl and peroxyl; and Ferrous Ion-chelating Ability Assay). L