Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"A.N.M. De Souza"'
Autor:
A.P.B. Fruet, F.S. Stefanello, F. Trombetta, A.N.M. De Souza, A.G. Rosado Júnior, C.J. Tonetto, J.L.C. Flores, R.B. Scheibler, R.M. Bianchi, P.S. Pacheco, A. De Mello, J.L. Nörnberg
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 7, Pp 1552-1562 (2019)
Inclusion of legume in grass pastures optimizes protein values of the forage and promotes improved digestibility. Therefore, we hypothesized that finishing steers on a novel combination of legumes and grass pasture would produce carcasses with accept
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d81f6ae107f64e5194c4252a4aef7b41
Autor:
F. Trombetta, Paulo Santana Pacheco, Flávia Santi Stefanello, C. J. Tonetto, A.G. Rosado Júnior, A.N.M. De Souza, J.L.C. Flores, R.B. Scheibler, A. S. De Mello, Ana Paula Burin Fruet, José Laerte Nörnberg, R.M. Bianchi
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 7, Pp 1552-1562 (2019)
Inclusion of legume in grass pastures optimizes protein values of the forage and promotes improved digestibility. Therefore, we hypothesized that finishing steers on a novel combination of legumes and grass pasture would produce carcasses with accept
Autor:
A. P. B. Fruet, A.N.M. De Souza, A. S. De Mello, C.S. Speroni, F. Trombetta, Flávia Santi Stefanello, Diego Prado de Vargas, A.G. Rosado Júnior, C. J. Tonetto, José Laerte Nörnberg
Publikováno v:
Meat science. 145
The objective of this study was to evaluate the effects of three finishing systems based on concentrate and legume-grass pasture on beef. Steers were finished for 91 days with an exclusively whole corn grain-based (GRAIN) diet, grazed on legume-grass
Autor:
Jossiê Zamperetti Donadel, Caroline Sefrin Speroni, A. P. B. Fruet, Roger Wagner, A.N.M. De Souza, José Laerte Nörnberg, C. J. Tonetto, F. Trombetta, A. S. De Mello, A.G. Rosado Júnior, Flávia Santi Stefanello
Publikováno v:
Meat science. 140
Pasture-finished beef is becoming more popular among consumers due to concerns related to fatty acid content and sustainable practices. The effects of finishing crossbred steers on legume-grass pasture comprised of oats, ryegrass, and clover (PAST),
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.