Zobrazeno 1 - 10
of 339
pro vyhledávání: '"A.N. Yakovlev"'
Autor:
Anatoly N. Sivov
Publikováno v:
RUDN Journal of Russian History, Vol 19, Iss 2, Pp 468-482 (2020)
The present article studies the views of the “godfather of Glasnost,” CPSU Central Committee Secretary Alexander N. Yakovlev (1923-2005), and how they evolved during the Perestroika period in the second half of the 1980s. The author analyzes Yako
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe444cbb420c4e47819f5109d96aa5e8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Статья посвящена своеобразию идейно-политических разногласий в советском руководстве накануне XXVIII съезда КПСС. На основе архивных док
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::127217431e1b522035d43d156493e476
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V.B. Smychek, A.N. Yakovlev, S.O. Miasnikov, M.L. Vinichenko, L.V. Shalkevich, I.V. Zhаuniaronak, O.L. Zobikova, T.N. Burd, I.V. Naumchik
Publikováno v:
INTERNATIONAL NEUROLOGICAL JOURNAL; Vol. 17 No. 4 (2021); 20-25
МЕЖДУНАРОДНЫЙ НЕВРОЛОГИЧЕСКИЙ ЖУРНАЛ; Том 17 № 4 (2021); 20-25
МІЖНАРОДНИЙ НЕВРОЛОГІЧНИЙ ЖУРНАЛ; Том 17 № 4 (2021); 20-25
МЕЖДУНАРОДНЫЙ НЕВРОЛОГИЧЕСКИЙ ЖУРНАЛ; Том 17 № 4 (2021); 20-25
МІЖНАРОДНИЙ НЕВРОЛОГІЧНИЙ ЖУРНАЛ; Том 17 № 4 (2021); 20-25
Background. In many countries, problems of rare orphan diseases have recently been discussed, more specifically, hereditary neuromuscular diseases (HNMDs). As for 2020 data, there were about 400 million people worldwide suffering from different types
Publikováno v:
Tovaroved prodovolstvennykh tovarov (Commodity specialist of food products). :87-93
The article provides an overview of studies on the use of infrared radiation in the food industry. Examples of its effect on the quality of wheat grain, as well as baking properties and microbiological contamination of wheat flour are considered. The
Autor:
K.V. Rybakova, A.V. Trusova, E.P. Skurat, A.A. Berezina, E.A. Magomedova, N.V. Baranok, A.N. Yakovlev, A.Yu. Nenasteva, A.E. Nikolishin, N.A. Chuprova, V.A. Soldatkin, A.Yu. Egorov, E.M. Krupitsky, A.O. Kibitov
Publikováno v:
Вопросы наркологии. :25-47
Autor:
A.N. Yakovlev, M.I. Korostin
Publikováno v:
Вопросы наркологии. :55-70
Autor:
A.O. Kibitov, N.A. Chuprova, A.V. Trusova, M.G. Solovieva, T.V. Merkulova, M.S. Zhiganova, A.E. Nikolishin, S.V. Grechanyi, N.V. Baranok, K.V. Rybakova, R.D. Ilyuk, P.A. Ponizovsky, V.A. Soldatkin, A.N. Yakovlev, A.Yu. Egorov, A.B. Shmukler, E.M. Krupitsky
Publikováno v:
Вопросы наркологии. :31-60
Autor:
N.V. Baranok, S.V. Grechany, V.A. Soldatkin, A.N. Yakovlev, A.E. Nikolishin, A.V. Trusova, A O Kibitov, E.M. Krupitsky, P.A. Ponizovsky, A. Yu. Egorov, K.V. Rybakova, M.G. Solovieva, N.A. Chuprova, T.V. Merkulova, A.B. Shmukler
Publikováno v:
Вопросы наркологии. :25-52