Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"A.N. Burdina"'
Publikováno v:
AGRO-INDUSTRIAL TECHNOLOGIES OF THE CENTRAL RUSSIA. 16:7-10
Publikováno v:
AGRO-INDUSTRIAL TECHNOLOGIES OF THE CENTRAL RUSSIA. 16:17-22
Autor:
D A Razumov, Ya I. Khramova, E.V. Khrapova, E A Chekhova, M. I. Slozhenkina, A.N. Burdina, V. N. Khramova
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 677:032064
The article discusses a method for increasing the shelf life of meat pates by adding a natural antioxidant. Numerous studies show that the most popular and competitive food products are products that are convenient and easy to prepare in a short amou
Autor:
E A Chekhova, Ya I Khramova, A.N. Burdina, O A Knyazhechenko, E.V. Khrapova, V. N. Khramova, I. F. Gorlov
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 677:032036
The article discusses the issue of expanding the range of low-calorie sausages. The introduction of Jerusalem artichoke powder due to the inulin included in the composition made it possible to replace part of the fat phase without deteriorating organ
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.