Zobrazeno 1 - 10
of 151
pro vyhledávání: '"A.M.C. Faria"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 39, Iss 12, Pp 1581-1586 (2006)
Most contacts with food protein and microbiota antigens occur at the level of the gut mucosa. In animal models where this natural stimulation is absent, such as germ-free and antigen-free mice, the gut-associated lymphoid tissue (GALT) and systemic i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b59c76bb9dbf4194b900534484808549
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 36, Iss 9, Pp 1227-1232 (2003)
The gut mucosa is a major site of contact with antigens from food and microbiota. Usually, these daily contacts with natural antigens do not result in inflammatory reactions; instead they result in a state of systemic hyporesponsiveness named oral to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0c663c9010f4d1786425c3d3c662a93
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 34, Iss 2, Pp 211-219 (2001)
Initial contacts with a T-dependent antigen by mucosal routes may result in oral tolerance, defined as the inhibition of specific antibody formation after subsequent parenteral immunizations with the same antigen. We describe here an additional and p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/481c5bcaa6c04cd186467ff0020113f0
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 31, Iss 3, p 377 (1998)
Interest in oral tolerance has been renewed in the last few years as a possibility of intervention in human autoimmune diseases. An obstacle in this direction is that, although easily induced in animals virgin of contact with the antigen, oral tolera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f39bfca14b824e83ac3aebcf500da6ee
Autor:
A.M.C. Faria, S.M. Ficker, E. Speziali, J.S. Menezes, B. Stransky, B.A. Verdolin, W.M. Lahmann, V.S. Rodrigues, N.M. Vaz
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 31, Iss 1, p 35 (1998)
In the present review we address oral tolerance as an important biological phenomenon and discuss how it is affected by aging. Other factors such as frequency of feeding and previous digestion of the antigen also seem to influence the establishment o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b591f1dda61d46aba968e449f1f8c18d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.