Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"A.M. Vivar-Quintana"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miriam Hernández-Jiménez, Iván Martínez-Martín, Isabel Revilla, C. Palacios, A.M. Vivar-Quintana
Publikováno v:
Biological Agriculture & Horticulture. 37:25-39
The sensory characteristics of suckling lamb meat from 40 animals of the Castellana and Churra breeds from both conventional and organic maternal rearing systems were evaluated by a trained panel and texture and colour properties were also assessed b
Publikováno v:
Organic Agriculture. 10:109-116
A total of 160 medium-growth male chicks were studied individually from the first day of their lives until slaughter (120 days). The chicks were classified according to the weather of the breeding period (P1 and P2). A total of 80 chickens were used
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 102:104023
Lentils are an important source of both macro- and micronutrients. Their fat content is relatively low and is composed of mainly polyunsaturated fatty acids. The minerals found in lentils are mainly magnesium, potassium and iron. This study investiga
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.