Zobrazeno 1 - 10
of 188
pro vyhledávání: '"A.M. Van Loey"'
Autor:
S.H.E. Verkempinck, L. Salvia-Trujillo, L.G. Moens, C. Carrillo, A.M. Van Loey, M.E. Hendrickx, T. Grauwet
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 41, Iss , Pp 135-147 (2018)
Emulsions were prepared with oils (5% w/v) differing in unsaturation degree (olive, soybean or linseed oil) and sucrose ester (0.5% w/v) used as emulsifier. The oils studied were enriched with carotenoids from carrot or tomato purees. All emulsions w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e74fea1705f54a448a9ea9da6d86aadb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 142:108814
HPLC-CAD method to quantify lipolysis products from plant-based oils rich in unsaturated fatty acids
Autor:
J.M. Guevara-Zambrano, D. Michels, S.H.E. Verkempinck, M.R. Infantes-Garcia, M.E. Hendrickx, A.M. Van Loey, T. Grauwet
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 121:105400
Autor:
D. Duijsens, K. Pälchen, J.M. Guevara-Zambrano, S.H.E. Verkempinck, M.R. Infantes-Garcia, M.E. Hendrickx, A.M. Van Loey, T. Grauwet
Background: In the past decades, the great interest in food digestion research led to a wide array of in vitro digestion (IVD) methods. Each of these methods have the potential of providing specific valuable scientific in- sights in digestion mechani
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::941bd34e467d1707546873f77853053c
https://lirias.kuleuven.be/handle/20.500.12942/698943
https://lirias.kuleuven.be/handle/20.500.12942/698943
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. Duijsens, K. Pälchen, J.M. Guevara-Zambrano, S.H.E. Verkempinck, M.R. Infantes-Garcia, M.E. Hendrickx, A.M. Van Loey, T. Grauwet
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. 129:675-676
Autor:
J.M. Guevara-Zambrano, S.H.E. Verkempinck, B. Muriithi, D. Duijsens, M.E. Hendrickx, A.M. Van Loey, T. Grauwet
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 137:108428