Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"A.M. Fearon"'
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 12, Pp 1923-1937 (2011)
The objectives of this study were to investigate the effects of fish oil supplementation on performance and muscle fatty acid composition of hill lambs finished on grass-based or concentrate-based diets, and to examine the interaction with selenium (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ba9dad582a64313920ca44682624e80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Margaret F. Patterson, Mark Linton, A. McKay, W.D. Graham, Vasilis P. Valdramidis, A.M. Fearon, A. Beattie
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 10:396-404
In this article an experimental approach is applied to determine the impact of High Hydrostatic Pressure (HHP) processing (350 to 550 MPa at 20 °C and for 1 to 25 min of holding time) on the survival of Issatchenkia orientalis and the spoilage of ap
Publikováno v:
BSAP Occasional Publication. 25:149-154
The experiment was designed to investigate the effect of increasing the concentration of Cu2+ in the diet of the lactating dairy cow with a view to stimulating the activity of the mammary gland △9–desaturase enzyme system to increase the C18:1/18
Autor:
A.M. Fearon, C.S. Mayne
Publikováno v:
BSAP Occasional Publication. 25:241-247
In the autumn of 1997 a butter manufacturer in Northern Ireland was approached by their principal buyer and asked to consider how the store's own brand creamery butter product could be improved in order to compete with the new spreadable butters and