Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"A.M. El-Tabey Shehata"'
Publikováno v:
Food Chemistry. 56:123-129
Lipid composition, lipase and lipoxygenase activities of chickpea seeds were determined in the green (Malana) and fully ripe (dry) chickpea seeds for Giza 1 and Giza 2 cultivars before and after some technological treatments (decortication, cooking a
Publikováno v:
Food Chemistry. 50:125-131
The whole dry seeds of two chickpea cultivars were studied before and after cooking and before and after decortication. Differences between cultivars were less pronounced than those due to cultivation in different agroclimatic regions. Decortication
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 7:209-218
A total of 155 samples of faba beans were collected immediately after harvest during 3 successive years. Eight properties of the dry deeds and six properties of the cooked beans were evaluated for all samples. Relative density, the percentages of see
Publikováno v:
Food Chemistry. 28:117-127
Seed proteins of seven legume genera (of twelve cultivars) were compared within one gel under different conditions. Meal preparation using a centrifuge mill and dry ice and extraction using ultrasonication proved to be most effective. Also the conver
Autor:
A.M. El-Tabey Shehata
Publikováno v:
Applied Microbiology. 6:422-426
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.