Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"A.M. Beattie"'
Autor:
O.R. Oltra, D. J. Devlin, Alan Gordon, J.T. Kennedy, D. Farrell, I.J. Tollerton, Bruce W. Moss, A.M. Beattie, J. Birnie, Linda J. Farmer, E.L.C. Tolland
Publikováno v:
Meat Science. 100:97-109
In this study, important eating quality attributes that influence consumer liking for grilled lamb loin have been identified using preference mapping techniques. The eating quality attributes identified as driving the consumer liking of lamb loin ste
Autor:
Sharma, Pratibha1 (AUTHOR) psharma3@mdanderson.org, Xu, Jihong1 (AUTHOR), Puduvalli, Vinay K.1 (AUTHOR) vpuduval@mdanderson.org
Publikováno v:
Cancers. Dec2024, Vol. 16 Issue 23, p3934. 15p.
Autor:
Morales Cepeda, Ana Beatriz1 (AUTHOR) ana.mc@cdmadero.tecnm.mx, Villalobos Neri, Elda Elizabeth2 (AUTHOR) elda.neri@hotmail.com, Macclesh del Pino Pérez, Luis Alejandro1 (AUTHOR) eric_pedraza1507@hotmail.com, Gonzalez Pedraza, Eric Joaquin1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Oct2024, Vol. 29 Issue 20, p4937. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
McDowell, Lance L.1 (AUTHOR) lance.l.mcdowell-1@ou.edu, Rastkar Mirzaei, Milad1 (AUTHOR), Shi, Zhisheng1 (AUTHOR) lance.l.mcdowell-1@ou.edu
Publikováno v:
Materials (1996-1944). Mar2023, Vol. 16 Issue 5, p1866. 9p.
Autor:
Noordwijk, Kira J.1 (AUTHOR), Chen, Leyi2 (AUTHOR), Ruspi, Bianca D.1 (AUTHOR), Schurer, Sydney1 (AUTHOR), Papa, Brittany1 (AUTHOR), Fasanello, Diana C.1 (AUTHOR), McDonough, Sean P.3 (AUTHOR), Palmer, Scott E.4 (AUTHOR), Porter, Ian R.1 (AUTHOR), Basran, Parminder S.1 (AUTHOR), Donnelly, Eve2 (AUTHOR) eve.donnelly@cornell.edu, Reesink, Heidi L.1 (AUTHOR) eve.donnelly@cornell.edu
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Mar2023, Vol. 13 Issue 5, p827. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.