Zobrazeno 1 - 10
of 277
pro vyhledávání: '"A.L. Soares"'
Autor:
J.A. Barbosa Filho, A.L. Soares, M.C. Santos, E.J. Venancio, M. Almeida, F.R. Bueno, M. Shimokomaki, A. Oba
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 69, Iss 2, Pp 497-504
RESUMO A adição de óleos na dieta de frangos de corte proporciona muitas vantagens, visto que, dependendo do perfil de ácidos graxos, pode melhorar o desempenho e atuar como estimulante do sistema imune. Assim, este estudo teve como objetivo aval
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8d8541611d540e3bef0702d94b0d933
Autor:
A.G.M. O'Neill, C.M. Hughes, P. McClure, B. Barbosa, K. Muscat, C. Oliveira, A.L. Soares, S. McFadden
Publikováno v:
Radiography. 29:S32-S39
Autor:
T. Flood, A. O Neill, C.M. Oliveira, B. Barbosa, A.L. Soares, K. Muscat, S. Guille, P. McClure, C. Hughes, S. McFadden
Publikováno v:
Radiography. 29:S117-S127
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B.M. Hryniewicz, J. Volpe, L. Bach-Toledo, K.C. Kurpel, A.E. Deller, A.L. Soares, J.M. Nardin, L.F. Marchesi, F.F. Simas, C.C. Oliveira, L. Huergo, D.E.P. Souto, M. Vidotti
Publikováno v:
Materials Today. Chemistry
The rapid and reliable detection of SARS-CoV-2 seroconversion in humans is crucial for suitable infection control. In this sense, many studies have focused on increasing the sensibility, lowering the detection limits and minimizing false negative/pos
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 131:107781