Zobrazeno 1 - 10
of 628
pro vyhledávání: '"A.L. Kelly"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 12, Pp 8357-8367 (2023)
ABSTRACT: Several studies have been focused on the effect of milk protein genetic variants on milk physicochemical properties and functionality in recent years. β-casein, an important protein related to milk processibility, has been reported to have
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0f203fa6bd04e99a032fa2990fe1f25
Autor:
P. Parmar, N. Lopez-Villalobos, J.T. Tobin, E. Murphy, F. Buckley, A. McDonagh, J.A. O’Mahony, S.V. Crowley, A.L. Kelly, L. Shalloo
Publikováno v:
Irish Journal of Agricultural and Food Research, Vol 59, Iss 1, Pp 215-223 (2021)
The density of milk is dependent upon various factors including temperature, processing conditions, and animal breed. This study evaluated the effect of different cow genetic groups, Jersey, elite Holstein Friesians (EHF), and national average Holste
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7301e814575845478858057a3f926e1c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3b52ae91afbe14e89fe2d4f3593e74b6
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00291-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00291-9
Autor:
N.Y. Farkye, A.L. Kelly
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::82f20351abee0142d7b7cba39f2bba72
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00263-4
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00263-4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.