Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"A.L. Bowman"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shun-ichiro Karato, Mark F. Horstemeyer, John R. Baumgardner, Heechen Cho, Youssef Hammi, A.L. Bowman
Publikováno v:
International Journal of Plasticity. 112:123-157
A history dependent and physically-motivated Internal State Variable (ISV) constitutive model is presented that simultaneously accounts for the effects of static recrystallization, dynamic recrystallization, and grain size with respect to the mechani
Autor:
Steven R. Gwaltney, A.L. Bowman, Mark F. Horstemeyer, Sungkwang Mun, Michael I. Baskes, B.D. Huddleston
Publikováno v:
Mechanics of Materials. 161:104008
The mechanical properties and damage behavior of amorphous polyethylene are investigated using Molecular Dynamics (MD) simulations. The influence of time, temperature, size scale, and stress state are extensively studied to gather insights into the c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The relative shock sensitivities of explosive compositions are commonly assessed using a family of experiments that can be described by the generic term ''Gap Test.'' Gap tests include a donor charge, a test sample, and a spacer, or gap, between two
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::89636a0a8d4126e73f419314c9b71b7d
https://doi.org/10.2172/5041112
https://doi.org/10.2172/5041112
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association. 98:A82
At the present time, colleges and universities are pressured to provide nutrition services to meet student needs. The objective of this research was to identify various nutrition services currently being provided by universities. A randomized sample