Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"A.L. Amaro"'
Publikováno v:
Revista de Ciências Agrárias, Vol 33, Iss 1, Pp 267-276 (2010)
A fracção sólida do chorume (FSC) de uma exploração de pecuária leiteira intensiva foi compostada com adição de doses crescentes de palha de azevém ou de tojo, em pilhas estáticas com três revolvimentos. A temperatura aumentou na FSC at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8a998050e0e4030b1f0adf347e24c82
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
'Rocha' pear (Pyrus communis L.) was used as a model system to assess the effect of pH of clipping solutions on quality retention of fresh-cut fruit and its interaction with calcium additives. Pear slices were clipped for 60s in a buffer solution at
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f399fd086aa1cadcd0f6d87b4370d6c0
https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/100630
https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/100630
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.