Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"A.K.S. Abud"'
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 44 (2015)
The practicality and increased consumption of healthier products, combined with Brazil's agricultural nature, third largest producer of fruits, caused in the Brazilian fruit pulp production segment a significant increase in the past decade. Food prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6512a98d732d45d58e0f74f44d1027dc
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 44 (2015)
Brazil is the biggest orange producer in the world and processes about 85% of its production, generating a vast waste quantity. One of the components of these citric by-products is pectin, polymer of great interest to the food industry with possibili
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb9f3b17e3ec4da4bec31fcdb6099093
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 44 (2015)
The processing of pulp fruit helps to reduce the waste of raw fruits not traded, making them available in intercrop periods and in difficult access areas, ensuring quality of structure and maturation. When processed, some fruit characteristics are lo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df17da1ce26747df888afb1ad01bf274
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.