Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"A.K.M.A. Shah"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100494- (2023)
The effects of extraction techniques on the antioxidant and antibacterial activity of stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) leaf extracts were assessed. The stevia leaf extracts contained appreciable amounts of total phenolic contents (7.8–21.63 mg GA
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f6a29fe3c1e425a92f30b639e9317d8
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100393- (2023)
The effects of extracting solvents on the antioxidant and antibacterial activity of crude extracts of six seaweeds were investigated. The antioxidant activity of seaweed crude extracts was evaluated by total antioxidant activity (TAA), 2,2-diphenyl-1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d24e097254fa46fb87b94d1386429c0a
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100388- (2023)
ABSTRACT: This study investigated the effects of seaweed (Padina tetrastromatica, Sargassum muticum, and Spatoglossum asperum) extracts on the quality and shelf life of Nile tilapia (Oreochromis niloticus) fillets during frozen storage for a period o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b82f4baba1a4a808c30b7d8626907be
Publikováno v:
Food Research. 7:128-134
Hilsa (Tenualosa ilisha) is the national fish and geographical indication (GI) product of Bangladesh. Salting is the most suitable and oldest method of Hilsa preservation in Bangladesh. The quality of the traditionally salted dried fish in retail mar
Publikováno v:
Food Research. 6:444-466
Dried fishery products are popular processed food items throughout the world. Nowadays, the demand for nutritionally rich and safe dried fishery products is increasing. A substantial quality loss in dried fishery products occurs due to the chemical,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.