Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"A.K. de Figueiredo"'
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 240:49-55
The effect of a hydrothermal pretreatment on the solvent extraction of oil and minor compounds (tocopherols) from high stearic high oleic sunflower seeds (HSHO), partially dehulled and undehulled, was analyzed. Samples of sunflower seeds of different
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A.K. de Figueiredo, L. M. Rodríguez, Susana Maria Nolasco, Isabel Concepción Riccobene, María Belén Fernández
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 52:7934-7943
The loss of lipid material by migration to the hull during the dehulling of oilseeds with different structural characteristics was evaluated. The samples selected –three sunflower hybrids and a safflower cultivar– were processed under optimal deh
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Isabel Concepción Riccobene, L.I. Lindström, A.K. de Figueiredo, Susana Maria Nolasco, L. M. Rodríguez
Publikováno v:
Industrial Crops and Products. 43:311-317
The performance of a dehulling system for safflower grains was analyzed in terms of the dehulling ability (DA) and the percentage of the fines generated (F, broken grains with a diameter smaller than 2 mm). For this study, six American safflower cult
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 102:58-65
The present study was carried out to investigate the effect of the moisture content of the seeds on engineering properties of sunflower hybrids with different structural characteristics. The properties were evaluated at seven levels of moisture from
Autor:
A.K. de Figueiredo, María Belén Fernández, L.B. Ramos, Susana Maria Nolasco, Ramiro Julián Sánchez
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 40:e12431
Fil: Ramos, L. B.. Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires. Facultad de Ingenieria Olavarria. Grupo Tecnologias de Semillas; Argentina
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.