Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"A.K. Al-Athari"'
Autor:
A.K. Al-Athari, A.A. Al-Rawi
Publikováno v:
Animal Genetic Resources Information. 32:87-93
SummaryThe Iraqi indigenous chickens (I.I.C.) are well adapted to a wide range of ambient temperature (-5°C to 50°C). They are found throughout the country and are raised for meat and eggs. The birds are active and independent foragers.The IPA Agri
Autor:
B. A. Watkins, A.K. Al-Athari
Publikováno v:
Nutrition Research. 9:1119-1129
To study the effects of dietary trans -181 (t-181) and biotin depletion on the fatty acid compositions in liver and heart phospholipids (PL), and in mitochondria and microsomes chicks were fed a purified basal diet containing one of three lipid mixtu
Autor:
A.K. Al-Athari, Wilhelm Guenter
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 22:119-130
A new triticale cultivar called Carman (X Triticosecale Wittmack) recently released in Manitoba, Canada, was evaluated for its nutritional worth. Carman was found to contain 13.0% protein and 12.7 MJ kg−1 (14.5 MJ kg−1 DM basis) true metabolizabl
The effect of fat level and type on the utilization of triticale (cultivar Carman) by broiler chicks
Autor:
Wilhelm Guenter, A.K. Al-Athari
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 22:273-284
Two experiments were conducted with broiler chicks to compare diets based on Carman triticale and Glenlea wheat, supplemented with 2 fat levels (4 and 6% animal tallow) and 2 fat types (animal tallow vs. sunflower oil). In Experiment 1, wheat- and tr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.