Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"A.J.P. Philip"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Aquaculture. 572:739550
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L.H. Miao, S.C. Remø, M. Espe, A.J.P. Philip, K. Hamre, P.G. Fjelldal, K. Skjærven, E. Holen, V. Vikeså, N.H. Sissener
Publikováno v:
Fishshellfish immunology. 123
This study sought to investigate whether a "natural diet" (mimicking the fatty acid composition of freshwater aquatic insects eaten by salmon parr) during the freshwater (FW) life stage of pre-smolt Atlantic salmon (Salmo salar L.) affected red blood
Autor:
S. Subramanian, Erik Höglund, Birgitta Norberg, Nini H. Sissener, C. Sørensen, Elisabeth Holen, A.J.P. Philip, Kristin Hamre, Sofie C. Remø, Kaja H. Skjærven, Marit Espe, Linghong Miao, V. Vikeså, Per Gunnar Fjelldal
Publikováno v:
Aquaculture
The loss of fish in the seawater (SW) phase of Atlantic salmon farming is high, and a major proportion of this loss occurs in the period just after SW transfer. In the current study, we hypothesize that improvements made to the diet during the freshw
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::13fa75faf6724fb9a01a29bc00c3ba1d
https://hdl.handle.net/11250/2765148
https://hdl.handle.net/11250/2765148