Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"A.J. von Wright"'
Autor:
S.O. Kärenlampi, A.J. von Wright
Genetically modified microorganisms are used increasingly as platforms for the production of amino acids, vitamins, and enzymes for food use. Furthermore, there is active development of GMMs for use as starters, probiotics, and protective cultures, a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::eeff83160093dda2c916bb6b995e2dbf
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384947-2.00356-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384947-2.00356-1
Autor:
E.L. Bradley, A. Stammati, M. Salkinoja-Salonen, M. Andersson, F. Bertaud, D. Hoornstra, F. Zucco, A. Weber, L. Turco, H. Traussnig, P. Hakulinen, D.R. Speck, A.J. Von Wright, U. Honkalampi-Hämäläinen, J. Mäki-Paakkanen, I. Severin, J.-C. Lhuguenot, O. Dahlman
Publikováno v:
Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess
Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess, 2010, 27 (2), pp.262-71. 〈10.1080/02652030903232746〉
Food Additives and Contaminants
Food Additives and Contaminants, 2009, 27 (02), pp.262-271. ⟨10.1080/02652030903232746⟩
Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess, 2010, 27 (2), pp.262-71. 〈10.1080/02652030903232746〉
Food Additives and Contaminants
Food Additives and Contaminants, 2009, 27 (02), pp.262-271. ⟨10.1080/02652030903232746⟩
International audience; This paper describes the use of a suite of extraction procedures applicable to the assessment of the in vitro toxicity of paper/board samples intended for food-contact applications. The sample is extracted with ethanol, water,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8b46c1758d70446f3dd0622162ff8b26
https://hal-univ-bourgogne.archives-ouvertes.fr/hal-00679082/file/publi_4123.pdf
https://hal-univ-bourgogne.archives-ouvertes.fr/hal-00679082/file/publi_4123.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.