Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"A.J. Farr"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science. 68:2378-2383
Internal and sensory quality of eggs coated with chitosan was evaluated during a 5-wk storage at 25 °C. Three chitosans with high (HMw, 1100 KDa), medium (MMw, 746 KDa), and low (LMw, 470 KDa) molecular weight were used to prepare coating solutions.
Publikováno v:
Food Microbiology. 9:303-309
This study was designed to determine the influence of modified atmosphere packaging on the competitive growth of Listeria monocytogenes and Pseudomonas fluorescens on precooked dark-meat chicken nuggets during low temperature storage. The two bacteri
Autor:
D.J. Cottrell, A. Wright-Hughes, I. Eisler, S. Fortune, J. Green, A.O. House, M. Kerfoot, D.W. Owens, M. Simic, V. McLellan, S. Tubeuf, A.J. Farrin
Publikováno v:
EClinicalMedicine, Vol 18, Iss , Pp - (2020)
Background: Self-harm in adolescents is common and repetition frequent. Evidence for effective interventions to reduce self-harm is limited. Long term follow-up of existing studies is rare. Methods: Extended follow up, from 18 to at least 36-months,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa61917113184719b629595e0259883b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.