Zobrazeno 1 - 10
of 262
pro vyhledávání: '"A.J. Dunn"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.T.P. Albuquerque, B. Balusamy, L. Berezkinová, N. Bölgen, M.C. Bottino, G.L. Bowlin, S. Castro, P. Chen, F. De Cesare, E.A. Demirci, A.J. Dunn, Y. Echegoyen, A.E. Fetz, J.S. Forsythe, C.J. Gehrmann, E.A. Growney Kalaf, A.H. Hekmati, K.R. Hixon, N. Shah Hosseini, P.U. Kadakia, O. Karaman, N. Khenoussi, E. Kijeńska, J.M. Lagaron, A. Macagnano, D.W. Miller, B.A. Minden-Birkenmaier, B. Nazari, M. Norouzi, D. Pankajakshan, H.C. Parkington, A.E. Rodda, G.S. Selders, S.A. Sell, M. Şen, A. Senthamizhan, A. Solouk, W. Swieszkowski, T. Uyar, K. Vodsed'álková, L. Vysloužilova, S.M. Willerth
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::76bf27e498549ec39392aed6c7755dcf
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-101022-8.09989-0
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-101022-8.09989-0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Developments in Chemical Engineering and Mineral Processing. 10:77-87
A top-fired primary steam reformer is modelled and simulated using gPROMS, a general purpose modelling package Validation of the model is performed against industrial data A sensitivity analysis of the key operating parameters of pressure, temperatur
Autor:
A.J. Dunn
Publikováno v:
Food Chemistry. 60:187-191
Early 1995 saw the publication of the European Parliament and Council Directive No. 95/2/EC on food additives other than colours and sweeteners. The Directive came into force on 25 March. This paper summarises the philosophy and history behind the Di
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The EMBO Journal. 11:1303-1307
The complex post-translational processing of concanavalin A (Con A) in maturing jackbeans is unique because the non-glycosylated mature active protein is circularly permuted in primary sequence relative to its own inactive precursor (glycosylated pro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.