Zobrazeno 1 - 10
of 229
pro vyhledávání: '"A.J. Ball"'
Autor:
M.I. Knight, K.L. Butler, L.L. Slocombe, N.P. Linden, M.C. Raeside, V.F. Burnett, A.J. Ball, M.B. McDonagh, R. Behrendt
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 4, Pp 864-872 (2020)
The Australian prime lamb industry is seeking to improve lean meat yield (LMY) as a means to increasing efficiency and profitability across the whole value chain. The LMY of prime lambs is affected by genetics and on-farm nutrition from birth to slau
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88bc94a614ba4c82b6dddae95f8c7976
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 8, Pp 1750-1757 (2019)
A simple index that reflects the potential eating quality of beef carcasses is very important for producer feedback. The Meat Standards Australia (MSA) Index reflects variation in carcass quality due to factors that are influenced by producers (hot c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77217ce667bc4d2b8e0c558c165df516
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 5, Pp 100196- (2021)
This paper investigated whether a single Hormonal Growth Promotant (HGP) adjustment in the Meat Standards Australia (MSA) beef grading model adequately predicted consumer eating quality of beef from cattle treated with different HGP formulations. Thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a93bd70348c74ead92cfe45feac8cf26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Robin H. Jacob, A.J. Ball, Andy Williams, David W. Pethick, Graham E. Gardner, G. Refshauge, J. E. Hocking Edwards, Ralph Behrendt
Publikováno v:
Meat Science. 99:89-98
Pre-slaughter live weight, dressing percentage, and hot standard carcase weight (HCWT) from the 2007, 2008, 2009 and 2010 birth-years of the Information Nucleus Flock Lambs (n=7325) were analysed using linear mixed effects models. Increasing the sire
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A.J. Ball, R.J. Allan
Publikováno v:
Water Quality Research Journal. 25:387-505
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.