Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"A.I. Sanni"'
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 47:61-69
Studies were carried out to isolate and screen lactic acid bacteria with probiotic potentials and amylolytic activities from the ruminal ingesta of cow and goat. Ninety isolates obtained from the three abattoirs were divided into the following specie
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 31, No 2 (2013)
Bifidobacteria are categorized as health-promoting microorganisms (probiotics) in the gastrointestinal tracts of humans and animals. Antibiotic susceptibility is a key criterion for probiotic agent selection. Good survival of probiotics during storag
Autor:
A.I. Sanni, E. E. Amusan
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 210:012004
Listeria monocytogenes is an important foodborne pathogen. Food products contaminated with this bacterium causes listeriosis which is a disease with high mortality and hospitalization rate. It is a known threat to food safety due to its persistence i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
World Journal of Microbiology & Biotechnology; Feb2004, Vol. 20 Issue 1, p57-63, 7p
Publikováno v:
World Journal of Microbiology & Biotechnology; Feb2004, Vol. 20 Issue 1, p51-56, 6p