Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"A.I. Peter-Ikechukwu"'
Publikováno v:
Pakistan Journal of Nutrition. 13:716-721
The effects of the physical characteristics of polyethylene packaging materials on the storage stability (keeping quality) of preservative-free plantain chips at ambient temperature (30-37°C) were studied. Physical characteristics and proximate comp
Functional Properties of Sausage Rolls Made from Cocoyam and Wheat Flour Enriched with Soybean Flour
Autor:
A.I. Peter-Ikechukwu, J.C. Ogbuagu, D.C. Okafor, J.C. Ibeabuchi, Michael Chukwu, Ijeoma M. Agunwah, Chioma N. Eluchie, E.J. Aneke
Publikováno v:
Food Science and Nutrition Studies. 3:39
Functional properties of sausage rolls made from cocoyam and wheat flour enriched with soybean flour was studied. Cocoyam cormels and soybean were processed into flour, which were later used to formulate composite flour blends, with wheat flour in th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.