Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"A.H. Rather"'
Autor:
Nusrat Jan, H.R. Naik, Gousia Gani, Omar Bashir, Syed Zameer Hussain, A.H. Rather, Imtiyaz A. Zargar, Sajad Mohd Wani, Tawheed Amin
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 20, Iss 2, Pp 116-127 (2021)
This study was aimed to optimize the process parameters for the development of low-gluten pretzels using wheat and rice flour. The independent variables viz. wheat: rice flour ratio, baking temperature, baking time, drying temperature and yeast were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/594f5353d40b4248a1f198f8722d0842
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 17, Iss 3, Pp 310-316 (2018)
The objective of this study was to investigate the effect of harvest dates and postharvest treatments on physical properties of apple cv Red delicious during storage. Fruits from three harvest dates (H1, H2 and H3) were subjected to various treatment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/511a0aad1c084d949f5fc722ab4927e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 17, Iss 3, Pp 310-316 (2018)
The objective of this study was to investigate the effect of harvest dates and postharvest treatments on physical properties of apple cv Red delicious during storage. Fruits from three harvest dates (H1, H2 and H3) were subjected to various treatment
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.