Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"A.G. Estrada-Fernández"'
Autor:
A.G. Estrada-Fernández, Consuelo Lobato-Calleros, Rubén Jiménez-Alvarado, Angélica Román-Guerrero, Eduardo J. Vernon-Carter, Jose Alvarez-Ramirez
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 221:35-44
Soluble (SC) and insoluble (IC) complexes were obtained from interacting whey protein concentrate-gum Arabic, at pH of 4.0, using biopolymer mass ratios of 2:1 and 3:1, respectively. Particles (SPT) were produced from IC and dried at different temper
Autor:
Blanca E. García-Almendárez, A.G. Estrada-Fernández, Fanny Emma Ludeña-Urquizo, D.J. Pimentel-González, M. E. Rodríguez-Huezo, Rafael G. Campos-Montiel
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 59:768-773
Oaxaca cheese is a Mexican pasta filata-type cheese, and can be considered as a potential vehicle for delivering probiotic cells. Their processing conditions are harsher than for most other cheeses. Thus, the challenge is to provide an adequate prote
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.