Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"A.F. Nurrulhidayah"'
Publikováno v:
Food Research. :727-733
The adulteration practice in pharmaceutical industries, especially in fats and oils used as a vehicle in some pharmaceutical products must be identified to assure its quality. In this study, Fourier Transform Infrared Spectroscopy (FTIR) in combinati
Autor:
J. M. N. Marikkar, A.F. Nurrulhidayah, N. A. M. Yanty, N.A. Nina Naquiah, Mohamed Elwathig Saeed Mirghani
Publikováno v:
Sains Malaysiana. 46:209-216
A study was conducted to differentiate fractionated components of lard namely lard olein (LO) and lard stearin (LS) from other common animal fats. Lard fractions and animal fats were analyzed using differential scanning calorimetry (DSC), elemental a
Autor:
M.S. Siti Jamilah, J. Mohammad Aizat, O. Rashidi, Abdul Rohman, R. Arieff Salleh, A.F. Nurrulhidayah
The existence of different religions around the world is not intended to create hostility, but to establish harmony and peace both here and hereafter. The food and drinks that we eat create our blood, give us energy, repair broken parts of our cells
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7077dd3317dcb2fc27511a5ffad714df
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-101892-7.00003-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-101892-7.00003-1
Autor:
M.Y. Farawahidah, Alfi Khatib, A.F. Nurrulhidayah, R. Arieff Salleh, M. Shuhaimi, Y. B. Che Man, I. Amin
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 18:372-379
Adulteration of butter with cheaper animal fats, such as lard, has become an issue in recent years. A simple and rapid analytical method of attenuated total reflectance in Fourier transform infrared spectroscopy was developed in order to determine th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.