Zobrazeno 1 - 10
of 216
pro vyhledávání: '"A.E. Assogbadjo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E.S. Ahomondji, E.E. Agoyi, B.E. Lokonon, S. Agbahoungba, M.K.A. Djanta, A.E. Assogbadjo, B. Sinsin
Publikováno v:
African Crop Science Journal; Vol. 30 No. 3 (2022); 313-330
Vegetable soybean (Glycine max L. Merr.) is a highly nutritious crop in Africa whose attributes make it a product of choice to formulate diets with numerous human health benefits. The crop is still novel in West Africa, but is making inroads in many
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H.S. Sossou, E.E. Agoyi, K.M. Kafoutchoni, F.A.K. Sodedji, S. Agbahoungba, Fl.J.B. Quenum, R. Sikirou, A.E. Assogbadjo, B.A. Sinsin
Publikováno v:
African Crop Science Journal; Vol. 30 No. s1 (2022): Issue Supplement; 1-20
Swift delivery of quality seeds to farming communities is a fundamental step in mainstreaming the value chain of orphan crops. The objective of this study was to characterise seed production and delivery systems of the orphan Kersting’s groundnut (
Autor:
M. Agbohessou, K.V. Salako, R. Idohou, R.C. Gbedomon, A. Hounkpèvi, F.J. Chadare, R. Glèlè Kakaï, A.E. Assogbadjo
Publikováno v:
African Crop Science Journal. 28:215-224
The African baobab (Adansonia digitata L.) is a large tree of great socio-economic and cultural importance in Africa, with almost all the parts of the species used for various purposes. A major concern about baobab fruit pulp production is the long t
Publikováno v:
African Crop Science Journal. 28:15-26
Baobab (Adansonia digitata) leaves represent a key nutritional resource; although their consumption is apparently restricted to local communities, mainly as a sticky sauce, cosmetics and a variety of purposes. Ready-to-use powder of oven-dried baobab
Autor:
F.J. Chadare, M. Affonfere, E. Sacla Aidé, F.K. Fassinou, K.V. Salako, K. Pereko, B. Deme, P. Failler, R.L. Glèlè Kakaï, A.E. Assogbadjo
Publikováno v:
Global Food Security. 32:100602
Publikováno v:
Journal of Arid Environments. 198:104692