Zobrazeno 1 - 10
of 148
pro vyhledávání: '"A.E. Alekseev"'
Publikováno v:
Tovaroved prodovolstvennykh tovarov (Commodity specialist of food products). :512-518
The article examines the main components and features of the influence of sea buckthorn, laminaria, stevia, rice and corn flour on culinary flour products with increased nutritional value. The influence of rice flour on the formation of the quality o
Publikováno v:
Tovaroved prodovolstvennykh tovarov (Commodity specialist of food products). :10-14
This article presents the research on the use of flour-based products from non-traditional raw materials in functional nutrition. The possibility of combining rice flour with traditional components of the recipe, allowing to obtain the structure and
Autor:
A.E. Alekseev
Publikováno v:
Tovaroved prodovolstvennykh tovarov (Commodity specialist of food products). :47-52
Flour-based culinary products are in demand by various consumer groups. These products occupy a special place in the nutrition of schoolchildren. The article discusses the main components and features of the influence of rice flour on confectionery p
Autor:
A.E. Alekseev, M.V. Krisjanis
Publikováno v:
Bulletin of Higher Educational Institutions. Lesnoi Zhurnal (Forestry journal). :149-159
Autor:
A.P. Alabyshev, A.E. Alekseev
Publikováno v:
Bulletin of Higher Educational Institutions. Lesnoi Zhurnal (Forestry journal). :104-113
Autor:
A.E. Alekseev
Publikováno v:
Khleboproducty. 28:50-52
Autor:
A.E. Alekseev, Yu.N. Kazakov
Publikováno v:
Geotechnics Fundamentals and Applications in Construction: New Materials, Structures, Technologies and Calculations ISBN: 9780429058882
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::833c9315dd38e1b0b248c96e5e5ef5ed
https://doi.org/10.1201/9780429058882-25
https://doi.org/10.1201/9780429058882-25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.