Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"A.D. Warth"'
Autor:
A.D. Warth
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 3:263-271
The effects of media components and culture conditions on the minimum inhibitory concentration (M.I.C.) of benzoic acid to Zygosaccharomyces bailii were studied under aerobic conditions at 25°C, using inocula adapted to preservative. M.I.C.s were 10
Autor:
A.D. Warth, M.J. Eyles
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 8:335-342
The minimal inhibitory concentrations (MIC) of sorbic and benzoic acids for Gloconobacter oxydans were 1000 mg/l and 900 mg/l respectively at pH 3.8. A reduction in the pH of the test medium to 3.3 reduced the MIC of both preservatives by about 300 m
Publikováno v:
Tetrahedron. 7:270-276
The extractives of the heartwood of Podocarpus dacrydioides A. Rich. contain the known diterpenoid constituents, podocarpic acid (I, R = H), methyl podocarpate (I, R = CH3), ferruginol (II), Δ9-dehydro-ferruginol (III), sugiol (9-ketoferruginol, IV)
Autor:
A.D. Warth
Publikováno v:
Biochimica et Biophysica Acta (BBA) - Mucoproteins and Mucopolysaccharides. 101:315-326
Spore mucopeptide was prepared by autolysis of the cortical structure of Bacillus coagulans spores. Analysis showed that it contained glucosamine, muramic acid, L-alanine, D-glutamic acid, meso-diaminopimelic acid and D-alanine in the molecular propo
Autor:
A.D. Warth
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 8(4)
Minimum inhibitory concentrations of acetic, propanoic and benzoic acids and methyl paraben were determine at pH 3.50 for 22 isolates of 11 yeast species, differing in their resistance to preservatives. Growth in the presence of benzoic acid enhanced
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.