Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"A.D. Lodygin"'
Autor:
M.A. Bogorovskaya, S.A. Baranov, Llc \\'Kizelman-Rus\\', S.A. Ryabtseva, V.R. Akhmedova, G.S. Anisimov, A.D. Lodygin
Publikováno v:
Dairy Industry. 4:40-43
Publikováno v:
Dairy Industry. :46-48
Autor:
T.V. Radevich, I.A. Evdokimov, V.P. Kurchenko, M.I. Shramko, E.A. Abakumova, A.D. Lodygin, E.V. Berezueva, L.R. Alieva
Publikováno v:
Izvestia Ufimskogo Nauchnogo Tsentra RAN. 3:3-8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Salam A. Ibrahim, Lyudmila Timchenko, Sergey Piskov, Igor Rzhepakovsky, Shahida Anusha Siddiqui, A. V. Blinov, A.D. Lodygin, N.P. Oboturova, A.A. Nagdalian
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 100:103918
This study highlights the possibility of computing microtomography application in food engineering. Standard methods for identifying bone inclusions in sausage products were compared to the proposed method of computing microtomography. The disadvanta
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 613:012004
The interaction of milk proteins and oligochitosans is based on formation of electrostatic complex between negatively charged casein micelles and positively charged polysaccharide groups. At low concentrations of oligochitosans, partial interaction w
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 548:082066
It was established that decrease of oligochitosans with molecular masses 7.0, 25.4, 45.3 kDa concentration in the process of Lactobacillus bulgaricus cultivation leads to fermented dairy product pH reduction and titratable acidity increase. Further i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.