Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"A.D. Essien"'
Publikováno v:
British Journal of Pharmacology and Toxicology. 8:9-16
Autor:
Chukwuemeka C. Mbah, J. L. Akpan, A.D. Essien, U. A. Osunkwo, B.C. Ezeokpo, Tom Chinyere Iwuanyanwu, G. C. Akuodor
Publikováno v:
Pharmacologia. 3:591-597
Autor:
A.D Essien, J.O Akpan
Publikováno v:
Nigerian Journal of Physiological Sciences; Vol 22, No 1-2 (2007)
The effects of food processing and or cooking practices in the variations in morphological changes in tissues were investigated. The relationship between consumption of charred meat, which is believed to be rich in nitrosamine by pregnant mothers and
Autor:
A.D Essien, Jones O. Akpan
Publikováno v:
Nigerian Journal of Physiological Sciences; Vol 21, No 1-2 (2006)
Intake of nitrosamine-rich food has been implicated in the pathogenesis of childhood type 1 diabetes mellitus. The present study therefore examines a possible relationship between consumption of charred meat, rich in nitrosamine in pregnancy and the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.