Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"A.C.M. van Zuijlen"'
Autor:
A.C.M. van Zuijlen
Spores from mesophilic aerobic spore-forming bacteria (Bacillus) sometimes are able to survive the thermal process required for commercially sterile products and cause spoilage or food poisoning. Highly heat-resistant spores are a growing concern in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0ee5766f09056d6cfcc044fadcae8d24
https://doi.org/10.1533/9780857090508.3.358
https://doi.org/10.1533/9780857090508.3.358
Autor:
S. Brul, P.M. Fratamico, T. McMeekin, I.S.T. Fisher, P. Gerner-Smidt, C. Stein, A. Ellis, T. Jones, T. Hald, S.M. Pires, J.C. Buzby, W.A. Gebreyes, K.L.F. Cooper, F. Pagotto, A. Reid, E.K. Hyytia-Trees, E.M. Ribot, M. Wagner, P. Rossmanith, J. van der Vossen, B. Keijser, F. Schuren, A. Nocker, R. Montijn, R.A. Stabler, E.S. Nalerio, P.C. Strong, B.W. Wren, J.P. Bowman, T.M. Wassenaar, A.C.M. van Zuijlen, J. Hoorfar, K. Jordan, G.C. Barker, P. Whyte, S. Fanning, S. O’Brien, K. Solomon, L. O’Grady, B.T. Lunestad, A. Levsen, J.T. Rosnes, K.L. Hiett, J.S. Van Kessel, M. Santin-Duran, J.S. Karns, Y. Schukken, R.J. Lee, R.E. Rangdale, R.E. Mandrell
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f599b0335c03e17cb3391d64ed6ce40e
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-496-8.50026-0
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-496-8.50026-0
The characterisation of Bacillus spores occurring in the manufacturing of (low acid) canned products
Autor:
J.M.B.M. van der Vossen, Stanley Brul, J.O. Hehenkamp, S.J.C.M. Oomes, A.C.M. van Zuijlen, H. Witsenboer
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology, 1-2, 120, 85-94
International Journal of Food Microbiology, 120, 85-94. Elsevier
International Journal of Food Microbiology, 120, 85-94. Elsevier
Spore-forming bacteria can be a problem in the food industry, especially in the canning industry. Spores present in ingredients or present in the processing environment severely challenge the preservation process since their thermal resistance may be
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c88937dc71a6a1d9ec51882267695567
http://resolver.tudelft.nl/uuid:4345bcff-f306-4531-835c-c54fccb67df3
http://resolver.tudelft.nl/uuid:4345bcff-f306-4531-835c-c54fccb67df3
Autor:
A.C.M. van Zuijlen, Pablo S. Fernández, P.M Klapwijk, P.F. ter Steeg, Maria G. Corradini, Paula M. Periago, Micha Peleg
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 95(2)
The isothermal survival curves of the heat resistant spores of Bacillus sporothermodurans IC4, in the range of 117–125 °C, were determined in chicken, mushroom and pea soups by the capillary method. They were all non-linear with a noticeable upper
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.