Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"A.C. Welboren"'
Autor:
S.C. Mellors, J.N. Wilms, A.C. Welboren, M.H. Ghaffari, L.N. Leal, J. Martín-Tereso, H. Sauerwein, M.A. Steele
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 4, Pp 2408-2427 (2023)
ABSTRACT: The composition of milk replacer (MR) for calves greatly differs from that of bovine whole milk, which may affect gastrointestinal development of young calves. In this light, the objective of the current study was to compare gastrointestina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4671fdb0c8a4444ba9831c4d2217a145
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 9, Pp 1891-1898 (2019)
The increasing availability of automated milk dispensers on dairy farms facilitates ad libitum milk supply but weaning calves from high milk allowances is challenging. This study evaluated effects of gradual weaning methods on starter intake, growth,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d162f5a5661746ba9a8ea38a7bc75ad7
Autor:
A.J. Lopez, J. Echeverry-Munera, H. McCarthy, A.C. Welboren, A. Pineda, M. Nagorske, D.L. Renaud, M.A. Steele
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 106:3680-3691
Autor:
A.C. Welboren, J. Van Baal, M.H. Ghaffari, H. Sauerwein, J.B. Renaud, J. Martín-Tereso, M.A. Steele, L.N. Leal
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 106:3662-3679
Autor:
L.N. Leal, Bayissa Hatew, J.B. Renaud, Javier Martín-Tereso, Michael A. Steele, A.C. Welboren
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 104:12079-12093
Most milk replacers (MR) contain more lactose compared with whole milk, which, when fed at a large meal size, could influence gut barrier function in calves. This study evaluated how replacing lactose in MR with fat (on a wt/wt basis) affects intesti
ADSA Foundation Scholar Award: New frontiers in calf and heifer nutrition—From conception to puberty
Autor:
L.N. Leal, Juliette N. Wilms, Michael A. Steele, K.S. Hare, A.J. Lopez, A.C. Welboren, A.J. Fischer-Tlustos, J.K. van Niekerk, T.T. Yohe, L.R. Cangiano
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 104:8341-8362
Dairy calf nutrition is traditionally one of the most overlooked aspects of dairy management, despite its large effect on the efficiency and profitability of dairy operations. Unfortunately, among all animals on the dairy farm, calves suffer from the
Autor:
L.N. Leal, John P. Cant, Bayissa Hatew, O. López-Campos, A.C. Welboren, Javier Martín-Tereso, Michael A. Steele
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 104:5009-5020
Milk replacers (MR) formulated to contain more lactose than whole milk could potentially reduce insulin sensitivity in dairy calves. This study evaluated how partially replacing lactose in MR with fat on a weight/weight basis affects glucose-insulin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.