Zobrazeno 1 - 10
of 203
pro vyhledávání: '"A.C. Flores"'
Autor:
J.D. García-Ortíz, J.A. Ascacio-Valdés, S.D. Nery-Flores, A. Sáenz-Galindo, A.C. Flores-Gallegos, R. Rodríguez-Herrera
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 3, Iss 2, Pp 100350- (2023)
Current trends in the use of new pigments of natural origin have led to the investigation of novel technologies for obtaining them. The objectives of this study were to evaluate the extraction process by microwave (MAE) and ultrasound (UAE) assisted
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bd2e7c0c05448c1be9599d1c995a4e0
Autor:
A.G. Valero-Mendoza, N.P. Meléndez-Rentería, M.L. Chávez-González, A.C. Flores-Gallegos, J.E. Wong-Paz, M. Govea-Salas, A. Zugasti-Cruz, J.A. Ascacio-Valdés
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100153- (2023)
Background: Pomegranate (Punica granatum L.) is a fruit native to South Asia, and currently can grown in tropical and subtropical areas, including Mexico, which produces approximately seven thousand metric tons per year. Pomegranate stands out for it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/950fdb5c8c8b44849b1be92eff559034
Autor:
A. Ascacio-Valdés, J.C. De León-Medina, M.A. De León-Zapata, E.I. Laredo-Alcalá, A.C. Flores-Gallegos, N.P. Meléndez-Rentería
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 8, Pp e18748- (2023)
The giant reed (Arundo donax) is a fast-growing plant adapted to different climatic and soil conditions; although its origin is Asian, the species has spread throughout the world. During its development, it consumes three times more water than typica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79621ac16c0d4950b604991ec7da678a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D.E. Cruz-Casas, S.N. Chávez-García, L.A. García-Flores, G.A. Martínez-Medina, R. Ramos-González, L.A. Prado-Barragán, A.C. Flores-Gallegos
Publikováno v:
Enzymes Beyond Traditional Applications in Dairy Science and Technology ISBN: 9780323960106
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::664b6c6fc79199ea8f88bb735b4552a8
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-96010-6.00010-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-96010-6.00010-2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.