Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"A.C. Casaes"'
Autor:
M.V. Francisco, B. Costa, B. Almeida, C. Santos, A.C. Casaes, Y. Dos Santos, T. Fialho, R. Dos Santos, M. Macedo, R. Oliveira, I. Siqueira
Publikováno v:
International Journal of Infectious Diseases, Vol 101, Iss , Pp 245- (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/585bd4acced94e2b826ae12153d4ea75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Apr2022, Vol. 11 Issue 8, p1124-1124, 31p
Autor:
Fidel Toldrá, Leo M.L. Nollet
Dairy foods account for a large portion of the Western diet, but due to the potential diversity of their sources, this food group often poses a challenge for food scientists and their research efforts. Bringing together the foremost minds in dairy re
Autor:
Da-Wen Sun
Modern Techniques for Food Authentication, Second Edition presents a comprehensive review of the novel techniques available to authenticate food products, including various spectroscopic technologies, methods based on isotopic analysis and chromatogr