Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"A.C. Alting"'
Publikováno v:
Journal of Food Engineering, 220, 49-55
Journal of Food Engineering 220 (2018)
Journal of Food Engineering 220 (2018)
Only recently, researchers have started experimenting with 3D printing of foods. The aim of this study was to investigate 3D printed objects from sodium caseinate dispersions, exhibiting reversible gelation behaviour. Gelation and dispensing behaviou
Publikováno v:
International Dairy Journal. 14:323-329
Acid-induced cold gelation is a two-step process in which gelation of soluble protein aggregates is induced at ambient temperature by lowering the pH. The mechanisms leading to the formation of a protein network are both time- and pH-dependent. It wa
Increasing population results in an increasing demand for proteins due to their nutritional value. Therefore, new protein sources or protein isolation from existing side-streams is of importance. Recent developments in extraction technologies have re
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e9fc4449c08295a7979beedea0178a21
https://doi.org/10.1533/9780857093639.316
https://doi.org/10.1533/9780857093639.316
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.