Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"A.A. Utebaeva"'
Publikováno v:
SERIES CHEMISTRY AND TECHNOLOGY. 1:156-167
Publikováno v:
Supplementary 1. 5:152-159
Currently, a significant value for a correct nutrition and human metabolism has available the fermented milk products, as a cottage cheese that is produced by a culture of Lactis Lactococcus lactis subsp and Cremoris Lactococcus lactis subsp with pep
Autor:
D.A. Kulanova, A.A. Utebaeva, L.M. Tursynbay, R.S. Alibekov, G.S. Kenzhibayeva, K.A. Urazbayeva
Publikováno v:
Supplementary 6. 4:26-34
The useful nutritional value of plum is related to the most quantity of vitamins like Vitamin A - beta carotene, Thiamin (B1), Riboflavin (B2), Niacin (B3), Pantothenic acid (B5), Vitamin B6, Folate (B9), Vitamin C, Vitamin E, Vitamin K; and minerals
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Periodical
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Periodical
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.