Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"A.A. Serino"'
Autor:
Grazia D’Adamo, M. Boffardi, T. Passaro, Elisa D’Angelo, V.M. Salvati, Basilio Malamisura, A.A. Serino, A. Salerno
Publikováno v:
Digestive and Liver Disease. 50:e397
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS); May2002, Vol. 79 Issue 5, p453-456, 4p
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS); May1997, Vol. 74 Issue 5, p585-588, 4p
Autor:
Fidel Toldrá, Leo M.L. Nollet
Dairy foods account for a large portion of the Western diet, but due to the potential diversity of their sources, this food group often poses a challenge for food scientists and their research efforts. Bringing together the foremost minds in dairy re
The contributions in this volume were first presented at a symposium organized by the editors and held at the 214th National Meeting of the American Chemical Society in Las Vegas in September, 1997. The symposium was sponsored by the ACS Division of
Autor:
Ron Self
This book is designed as a laboratory manual of methods used for the preparation and extraction of organic chemical compounds from food sources. It offers ideas on how to facilitate progress towards the total automation of the assay, as well as propo