Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"A.A. Saquet"'
Autor:
A. Brackmann, A.A. Saquet
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 52, Iss 2, Pp 263-267 (1995)
O trabalho foi conduzido durante o ano de 1993, com objetivo avaliar o efeito das temperaturas e concentrações de oxigênio nas câmaras de atmosfera controlada (AC), sobre a manifestação da degenerescência e conservação da qualidade dos fruto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43795db0969a4fcc9214b8675f4f82fd
Autor:
D.A. Neuwald, R.M. Wood, A.A. Saquet, R.B. Pilla, F. Büchele, M. Kessler, B. Pansera-Espíndola, D. Schmidt, J.N. Wünsche
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :291-298
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A.A. Saquet, D.P.F. Almeida
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :1211-1216
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :453-458
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :167-174
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology. 30:123-132
Research was carried out to test the effectiveness of delayed controlled atmosphere (CA) storage (21 days at 0 °C in air before CA storage) on the occurrence of browning disorders and related physiological changes such as energy status and fatty aci
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :223-230
Low-oxygen and/or high-carbon dioxide injury result from holding apples and pears in atmospheres below/above their tolerance for oxygen/carbon dioxide levels. The incidence and extent of the disorders are influenced by concentration of carbon dioxide
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :839-842
The effects of three CA-conditions on ATP and ADP levels, fermentative metabolism, membrane permeability, and membrane lipid composition and alterations were investigated and related to the incidence of brown heart in ‘Conference’ pears during st