Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"A.A. Papakhin"'
Autor:
Z.G. Skobel`skaya, All-Russian Scientific, V.V. Kolpakova, V.A. Kovalenok, Z.M. Borodina, A.A. Papakhin
Publikováno v:
Khleboproducty. 29:37-41
Some physico-chemical and thermodynamic characteristics of maize starches hydrolyzed by glucoamylase
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 212:260-269
Glucoamylolysis of maize starch at 55 °C has been studied by means of scanning electron microscopy (SEM), wide-angle X-ray diffraction spectroscopy (WAXD), and differential scanning calorimetry (DSC). It was found that hydrolysis is accompanied by c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.