Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"A.A. Kulthe"'
Autor:
S.B. Lande S. Thorats, A.A. Kulthe
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 6:702-710
Autor:
S.B. Lande, A.A. Kulthe S.S. Thorat
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 6:692-701
Autor:
A.A. Kulthe, S.S. Thorat S.B. Lande
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 6:1174-1181
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 6:1197-1203
Publikováno v:
International Journal of Food, Nutrition and Dietetics. 4:93-98
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 51:153-157
Cookies high in proteins and low in calories were prepared by substituting wheat maida with defatted soy flour (DSF) at 0, 10, 15, 20 and 25% levels and sugar with stevia leaves powder (SLP) at 0, 15, 20, 25 and 30% levels using traditional creamery
Autor:
A.A. Kulthe, A.P. Khapre
Publikováno v:
Progressive Horticulture. 49:59
Toffees were prepared by blending Guava (Psidium guajava L.) pulp with soyabeen (Glycine max) slurry in different proportions (100: 00, 93: 07, 85: 15 and 78: 22). Addition of guava increased the level of ascorbic acid, fiber, calcium and phosphorous
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.