Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"A.A. Fatufe"'
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia, Volume: 58, Issue: 224, Pages: 655-662, Published: DEC 2009
A experiment was conducted to investigate the influence of the protein source on the performance and haematology of broiler chickens on cassava peel-based diets using fishmeal and groundnut cake as protein sources. In a 42 days feeding trial, a total
Autor:
I.O. Matanmi, A.A. Fatufe
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia v.60 n.229 2011
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
Two hundred and eighty eight 3 weeks old cockerels (127.9±6.5 g) were randomly assigned to 7 treatments for a 42 days feeding trial. A basal diet (whithout additives) was formulated (maize, soybean meal, groundnut cake and wheat bran). Probiotic (La
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::39748234de12f8f2bafd461d57d52756
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-05922011000100019
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-05922011000100019
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 10, No 4 (2010)
In an 84 days feeding trial, the effect of feeding bacterial protein meal (BPM) either as a replacement for fish meal or for groundnut cake meal in growing rabbits was examined. A total of 20 growing rabbits having an initial body weight of 617.2 (st
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia v.58 n.224 2009
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
A experiment was conducted to investigate the influence of the protein source on the performance and haematology of broiler chickens on cassava peel-based diets using fishmeal and groundnut cake as protein sources. In a 42 days feeding trial, a total
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.