Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"A.A. Casazza"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 57 (2017)
Taggiasca, a cultivar grown typically in western Liguria (Italy) and in the southern regions of France, is a tasty and sweet olive for table consumption and for the oil production. Olive oil production generates a huge amount a wastes. Besides the tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca21fad94bc049db92d028b5115ecc63
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 57 (2017)
Spent coffee grounds (SCG) represent a good raw material for the recovery of bioactive compounds. Indeed, SCG extracts are rich in antioxidants, particularly in chlorogenic acid (5-caffeoylquinic acid) (CGA) and melanoidins, which are able to prevent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b81c52c4c7fe438aa7a0892d04746f17
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 57 (2017)
Instant properties of chocolate powder such as solubility and dispersibility are important factors for the quality and consequently consumer acceptance of the final powdered beverage. With the aim of producing a novel powdered chocolate beverage with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64f830d5c1c6487d9a17ed9fbe1284bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 49 (2016)
Winery wastewater (WWW), produced by winemaking activities (cleaning, transferring and storage operations), is an aqueous solution containing ethanol, organic acids, sugars, aldehydes, other microbial metabolites, soaps and detergents. Nowadays, inno
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f70bb57c97d14ef9a7a87699ac8c22f0
Autor:
L. Vergani, G. Vecchione, F. Baldini, A. Voci, P.F. Ferrari, B. Aliakbarian, A.A. Casazza, P. Perego
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 49 (2016)
Olive pomace, a heterogeneous solid waste from olive oil production, is one of the most widespread agro- industrial by-products in Mediterranean area. The amount of organic compounds with high chemical and biological oxygen demands present in olive p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39aaf80ddffd4ebf952f356768ab12d4