Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"A.-E. Breyton"'
Autor:
Julie-Anne Nazare, Nathalie M. Delzenne, C. Louche-Pélissier, A. Cestre, Maud Alligier, L. Meiller, Sophie Vinoy, Valérie Sauvinet, Alexandra Meynier, S. Lambert-Porcheron, Maurice Laville, A.-E. Breyton
Publikováno v:
Nutrition Clinique et Métabolisme. 35:57-58
Introduction et but de l’etude La conversion microbienne des fibres alimentaires dans l’intestin conduit a la formation d’acides gras a chaine courte (AGCC) qui suscitent un interet de plus en plus marque du fait de leurs effets benefiques sur
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.