Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"A.-C. Salomonsson"'
Publikováno v:
Grass and Forage Science. 69:74-89
An increased recycling of nutrients from organic waste to support feed and food production is important for achieving sustainability. However, organic waste may contain undesired microorganisms that may increase the risk of impaired hygienic quality
Publikováno v:
Grass and Forage Science. 60:175-185
The survival of pathogenic and spoilage micro-organisms in soil and on grass fertilized with spiked anaerobic digestion residue (ADR) was investigated in a climate chamber during periods of up to 56 d. In addition, the survival of these organisms ove
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 24:161-170
Grain samples of 16 barleys, including covered and naked types, were selected to represent genotypes that were known to vary in their contents of protein, amylose and amylopectin and β-glucan contents of wort or grain. The chemical compositions of t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Laboratory animals. 39(2)
Twenty-one batches of fixed-formula rodent diets from three feed manufacturers were tested for the presence of five mycotoxins: deoxynivalenol (DON), nivalenol (NIV), HT-2 toxin, T-2 toxin and ochratoxin A (OTA). Five batches were also tested for the
Publikováno v:
Food additives and contaminants. 18(8)
To estimate the intake of some mycotoxins from food in Sweden, approximately 600 samples were collected and analysed for aflatoxins, ochratoxin A, patulin and trichothecenes. Intakes were calculated for average and high consumers among adults and chi
Publikováno v:
Starch - Stärke. 42:418-420
Native potato starch and potato starch oxidised with bromine at different concentrations were studied. A successive decrease of the gelatinisation enthalpy and a downward shift in the gelatinisation temperature were observed by the use of differentia
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.