Zobrazeno 1 - 10
of 209
pro vyhledávání: '"A. Yommi"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 485, p 05004 (2024)
Comestoarra.com developed Teknologi Olah Sampah di Sumber (TOSS), an on-site solid waste processing method, which efficiently converted yard waste, specifically leaves and twigs, into biomass pellets through three steps: shredding, biodrying, and pel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82729cd01c104c8398792cbd4c14046b
Publikováno v:
In Chemical Engineering Research and Design September 2022 185:198-209
Autor:
Jukic, Alma, Zhengchang Lei, Cebul, Elizabeth R., Pinter, Katherine, Tadesse, Yommi, Jarysta, Amandine, David, Sandeep, Mosqueda, Natalie, Tarchini, Basile, Kindt, Katie
Publikováno v:
Development (09501991); Oct2024, Vol. 151 Issue 19, p1-16, 16p
Autor:
David, María A., Yommi, Alejandra, Sánchez, Enrique, Martinez, Analía, Murillo, Natalia, Marcellán, Olga, Atela, Osvaldo, Palacio, María A.
Publikováno v:
In European Journal of Agronomy February 2022 133
Publikováno v:
Jurnal Serambi Engineering, Vol 7, Iss 4 (2022)
Penelitian ini bertujuan mengkaji pengolahan sampah makanan dari hotel di Kota Padang berdasarkan Food Recovery Hierarchy. Penentuan jumlah sampel dan tata cara sampling timbulan dilakukan berdasarkan SNI 19-3964-1994 dengan lokasi pengambilan sampel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3adcc3dea6284cf794985658957baaba
Publikováno v:
In Journal of Stored Products Research May 2021 92
Autor:
Fasciglione, G., Goñi, M.G., Yommi, A.K, Perez-Bravo, J.J., Ortueta, R., Scampini, A., Buffa, L., Andreu, A.B, Creus, C.M *
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology December 2020 170
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Ecological Engineering. 24:198-208
Publikováno v:
RIA: Revista Investigaciones Agropecuarias, Vol 45, Iss 3, Pp 337-343 (2019)
El kiwi (Actinidia sp.) es un frutal de hoja caduca que requiere acumular un determinado número de horas de frío menores a 7,2 ºC para lograr una óptima brotación, floración y contribuir a una adecuada fructificación. Actinidia deliciosa (kiwi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e1a8430f4c7465fa028351fd99bc8ed